Διαλέγοντας υφάσματα στο Παρίσι

with Χωρίς σχόλια
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

20151111_232902Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να διαλέγω υφάσματα είναι  τα μαγαζιά στα δρομάκια γύρω από την Μονμάρτη όπου μπορώ να βρώ μεγάλη ποικιλία σε κεντητά βραδινά, πλεκτά. εμπριμέ και ότι άλλο χρειαστώ η με εμπνεύσει για την επόμενη δημιουργία μου εκείνη την στιγμή.

Υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά σε αυτή την ατμοσφαιρική γειτονιά του Παρισιού  με φοβερά υλικά και υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία ειδικά για βραδινά με κεντήματα κατάλληλα για νυφικά και τουαλέτες. Αγαπημένες μου επιλογές τα χρωματιστά κεντητά που βρίσκω σε ένα μικρό μαγαζάκι.  Δύσκολα βρίσκω στην Ελλάδα αντίστοιχη ποιότητα με τις τιμές που βρίσκω στο Παρίσι.

Μετά τα ψώνια  απαραίτητο διάλειμμα για καφέ και μια μπαγκέτα από τους παραδοσιακούς φούρνους της περιοχής.

Η βόλτα μετά συνεχίζεται στις βιτρίνες της champs elysees και της rue maintaigne όπου στεγάζονται όλοι οι μεγάλοι οίκοι και  μου δίνουν έμπνευση για να σχεδιάσω νέα collection.

 

Φυσικά  ένα πέρασμα από την περιοχή της όπερας και μια στάση για shopping στις gallery lafayette και printeps είναι απαραίτητα όποτε επισκέπτομαι το Παρίσι. Αγαπημένο σημείο για ξεκούραση στο τέλος η chocolatier fauchon μέσα στο Printemps με τις τέλειες σοκολάτες και τα μακαρόν.

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply